Besplatna kontrola vida

kontrola-vida2

Besplatna kontrola vida pri kupnji naočala i/ili kontaktnih leća: Posjetite nas na lokaciji u Tkalčićevoj ulici 13/1 i obavite željeni pregled vida.

Za informacije o slobodnom terminu pregleda vida nazovite nas na 01 4873 666. 

SOLOCARE-AQUASve-u-jednom otopina za čišćenje, ispiranje, dezinfekciju, vlaženje i uklanjanje proteina sa svih vrsta kontaktnih leća. Brzo čišćenje u 5 minuta: 5 minutna opcija – trljati 10 sekundi,ostaviti leće u posudici 5 minuta. Nakon isteka tih 5 minuta, leće su spremne za nošenje. Sadrži Provitamin B5 i Sorbitol koji omogućavaju zadržavanje vlažnosti u lećama 90% duže od drugih otopina. Zajedno sa otopinom dolazi Mikro Blok posudica, koja svojim svojstvima uništava bakterije i sprečava razvoj novih bakterija, plijesni i sl.
Ciba Vision: SOLOCARE AQUA

 

 

 altBiotrue otopina kreirana je nadahnućem složenog mehanizma djelovanja oka, da bi oči bile što zdravije i da bi se uspješno i lagodno nosile kontaktne leće. Formula Biotrue otopine sadrži tri bio-nadahnute inovacije: pH vrijednost, Hialuron i proteini.

pH vrijednost otopine odgovara pH vrijednosti zdravog suznog filma i tako zadržava prirodne uvjete u oku. Hialuron, koji se prirodno nalazi u ljudskom oku, također se nalazi u samoj tekućini te samim time pomaže pri očuvanju kvalitetnog suznog filma na površini leće kroz vrlo dugo vrijeme, te tako osigurava udobnost nošenja leća tokom cijelog dana. Proteini, koji se također prirodno nalaze u suznom filmu, se uz pomoć otopine zadržavaju u oku u aktivnom, prirodnom stanju. Proteini u suznom filmu važni su u borbi protiv štetnih mikroorganizama. Uz tri navedene bio-inovacije i dvostruki sustav dezinfekcije Biotrue otopina učinkovito uklanja sve vrste štetnih mikroorganizama.


 

 

AOSEPT-PLUSOtopina na bazi peroksida , za najefikasnije čišćenje svih vrsta kontaktnih leća u jednom koraku. Bez konzervansa, s dodacima koji omogućavaju efikasno čišćenje depozita i proteina. Sredstvo koje služi za dubinsko čišćenje kontaktnih leća, koje pruža dugotrajnu udobnost nošenja. Preporuča se korisnicima čije se kontaktne leće brzo suše, te onima koji su osjetljivi na druge otopine koje sadrže kemijske aditive koji prouzročuju iritiranost oka. 3%-tni peroksid se kroz rad mjehurića uz pomoć jedinstvene posudice za leće u roku od 6 sati pretvara u nježnu fiziološku otopinu, sličnu suzama-bez konzervansa. Neutraliziranu otopinu nije potrebno dodatno ispirati fiziološkom otopinom. U kompletu dolazi posudica s diskom za neutralizaciju peroksida, koji ga pretvara u neutralnu otopinu. Ne sadrži konzervanse pa se preporuča za osjetljive oči.
Ciba Vision: AOSEPT PLUS

 

 

 blink intensive tears 10mlKapi za ugodnije nošenje kontaktnih leća sa dugotrajnim učinkom. Pružaju dugotrajno olakšanje suhim i umornim očima. Sadrže natrijev hijaluronidat, koji povećava viskoznost suza. Također sadrže smjesu pufera i elektrolita koji približavaju otopinu prirodnim suzama. Iznova se aktiviraju svakim treptajem oka, te tako pružaju dugotrajnu ugodu. Pogodne su i za one koji ne nose kontaktne leće, kod klimatskih uvijeta koji izazivaju suhoću oka, prašina, suhi zrak, klima uređaji, dim, dugotrajni rad na računalu i sl. Ne izazivaju zamučivanje vida nakon ukapavanja u oko.                                        Blink intensive tears
 
 

 

 Opti-Free RepleniSH 300mlOPTI-FREE Replanish je višenamjenska otopina s dvostrukim dezinfekcijskim sustavom (POLYQUAD i ALDOX). Namijenjena je za sve vrste mekih i silikonhidrogel kontaktnih leća, te pruža vrhunski doživljaj nošenja kontaktnih leća. Dokazano zadržava vlažnost kontaktnih leća i do 14 sati nošenja. Pomoću inovativnog sustava ovlaživanja TearGlyde povećava se sposobnost vezanja vode i zadržavanja vlažnosti, što osigurava cjelodnevnu udobnost nošenja.


 

 

 

Web stranica za otopine za održavanje i umjetne suze: http://kontaktne-lece.net/otopine-ciba-vision/

 

 

 

 

 

 

 

Sunčane naočale

furla-logo Givenchy_logo escada-logo  MaxMara-logo oakley-logo police-logo Ray-Ban-logo Vogue-logo burberry-logo

suncane-naocale

Najnovije informacije

 • UV zračenje
                                                           ...
 • Očko Lečić Očko Lečić
  Pogledajte edukativni video isječak kako skidati i stavljati kontaktne leće, te...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
image
 

Radno vrijeme

radni dan od 8:30 – 20:00 sati
subotom od 8:30 – 14:00 sati
poklon-bon-saric

Poklon bon

Nudimo vam mogućnost kupnje poklon bona Optike Šarić. Razveselite dragu osobu.